Ücretsiz Kargo 256 Bit SSL ile Güvenli Alışveriş
0
Ölçü Alma Rehberi

Pileli Sineklik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Kapı ve pencere sinekliğiniz için hatasız ölçü almak son derece basittir. Doğru ölçüm için contadan contaya iç mesafeyi almanız yeterlidir.

Pencere Kapı Sineklik Ölçüsü Alma

Basit Adımlarla Sineklik Ölçümü

  1. Kapı veya Pencerenizi Açın: Kasada kalan siyah veya gri lastik contalar arasındaki iç genişliği (en) ve yüksekliği (boy) ölçün.
  2. Profil Seçiminizi Belirleyin: İki farklı profil seçeneğimiz bulunmaktadır: Slim (25 mm) ve Gold (40 mm).
  3. Profil Payını Ekleyin:
    • 25 mm Slim Profil için: Ölçtüğünüz en ve boya +5'er cm ekleyin.
    • 40 mm Gold Profil için: Ölçtüğünüz en ve boya +8'er cm ekleyin.

Örnek Ölçü Hesaplama

Contalar arasını en 50 cm, boy 120 cm ölçtünüz:
40 mm Gold Profil Tercihinde: Sipariş ölçünüz 58 cm x 128 cm olur (+8 cm ekleme).
25 mm Slim Profil Tercihinde: Sipariş ölçünüz 55 cm x 125 cm olur (+5 cm ekleme).

Önemli Bilgi: Siparişleriniz tamamen özel ölçü ve renkte üretildiği için iade kabul edilmemektedir. Lütfen ölçülerinizi dikkatle kontrol ediniz.

Ölçü Alma Uygulama Videoları

Anlatım ve 3D animasyon videolarımızı izleyerek ölçümünüzü doğrulayabilirsiniz.

Uygulama Videosu

Pileli Sineklik Ölçüsü Nasıl Alınır?

Pencere ve kapılarda contadan contaya hatasız ölçüm yapma adımları.

3D Animasyon

3D Ölçü Alma ve Montaj Rehberi

3 boyutlu animasyon ile ölçüm ve montaj adımlarının detaylı gösterimi.

Püf Noktalarıyla Sineklik Ölçü Alma Rehberi

Google ve AI aramalarında merak edilen en kritik ölçüm soruları ve cevapları

En sık yapılan hata, dış alüminyum çerçevenin tamamını ölçmek veya pay eklemeyi unutmaktır.

Doğru Yöntem: Sadece pencereyi açtığınızda iç kısımda kalan siyah veya gri kauçuk contaların (fitillerin) içten içe mesafesi ölçülür. Çerçevenizin doğramaya tam oturabilmesi için çıkan sonuca Slim profil için +5 cm, Gold profil için +8 cm eklenmelidir.

Profil genişlikleri çerçeve payını belirler. 25 mm genişliğindeki Slim profil tercih ediliyorsa en ve boya +5'er cm pay eklenir. 40 mm genişliğindeki Gold profil tercih ediliyorsa çerçeve daha geniş olduğu için en ve boya +8'er cm pay eklenmektedir.

Pencere veya kapı dışarısında panjur rayı, demir ferforje ya da damlalık çıkıntısı varsa, standart modeller sığmayabilir. Bu durumda kasaya sıfır oturan 1.7 cm derinliğindeki Slim (İçten Takma) Sineklik modellerimiz tercih edilmeli ve iç boşluk girintisi dikkatle ölçülmelidir.

Eğer doğramanız eğri veya terazi bozukluğu varsa, en genişliği hem üstten hem alttan, boy yüksekliğini ise hem sağdan hem soldan ölçün. İki ölçü arasında fark varsa her zaman **en küçük çıkan değeri** baz alıp üzerine profil payını ekleyin.

Öne Çıkan Etiketler

Bu rehber 65095 kez görüntülendi.